Uutiset

4 elokuvaa rotista katsottavaksi

Tykkäätkö katsoa pelottavia elokuvia? No, jos todella vihaat rottia ja pelkäät niitä, voit aina katsoa seuraavat elokuvat:
• Willard – Suosituin rottaelokuva on Willard. Älä koskaan kehitä affiniteettia rotille kuten miehellä Willardilla. Hän aloitti hoitamalla muutamaa rotta, mutta päätyi hoitamaan valtavaa siirtokuntaa. Melko pian hän pystyi opettamaan rotat tekemään ikäviä asioita. Monet elokuvakriitikot arvostelivat elokuvaa erittäin hyvin ja arvostelivat sitä positiivisesti.
• Ben – Ben on yksi pelottavimmista rottaelokuvista. Se esitettiin vuonna 1972. Se on jatko-osa elokuvalle, Willard. Se kertoo Benistä, näennäisen tavallisesta lemmikkirottasta, jonka omistaa yksinäinen poika. Mutta käy ilmi, että Ben on myös vetäjälauma viskoottisia rottia, jotka haluavat tappaa ihmisiä.
• Deadly Eyes – Toinen mielenkiintoinen katsottava elokuva on Deadly Eyes, joka esitettiin näytöllä vuonna 1982. Tarina kertoo pohjimmiltaan rotista, jotka söivät vahingossa saastuneen viljan. Vilja teki heistä jättiläisiä ja he alkoivat syödä Toronton asukkaita.
• Killer Rats – Otsikko puhuu puolestaan. Se kertoo tietystä Brookdale Institutesta, kuntoutuslaitoksesta, joka osoittautui erittäin älykkäiden ja tehokkaiden tappajarottien saastuttamaksi. Sattumalta Killer Rats julkaistiin samana vuonna kuin Willardin uusintaversio vuonna 2003.
Rotat voivat ehdottomasti olla tuholaisia. Ne eivät ehkä tapa sinua, mutta ne voivat varmasti aiheuttaa tuhoa kotonasi. On ihme, miksi jotkut ihmiset rakastavat pitää niistä huolta. Jos kotonasi on liikaa rottia, älä epäröi vuokrata rotta- ja hiirihallintapalveluita. Et halua kokea samaa kohtaloa kuin näiden rottaelokuvien ihmiset.