autoteollisuus

Kuinka paljon ikkunoiden sävytyksen pitäisi maksaa?

Joten olet ostanut uuden auton tai ehkä haluat vain piristää jo olevaa. Haluat sen täydentävän hahmoasi ja olevan täydellinen tyylinilmaisu. Haluat myös luoda mysteerin tunteen joka kerta kun ajat. Sitten se osuu sinuun; ikkunoiden värjäys. Mutta sinulla ei ole aavistustakaan kuinka paljon sen pitäisi maksaa. Sinulla ei myöskään ole aavistustakaan siitä, mistä ostaa oikeat sävyt.

Kustannukset
Varaudu eroon 80 dollarilla yksinkertaisesti tee-se-itse -pakkauksesta. Tämä voi nousta jopa 400 dollariin, jos valitset ammattimaisen asennuksen tunnetuista ikkunoiden sävytysliikkeistä. Huomaa, että on olemassa kalvoja eri ajoneuvomerkeille, 2-ovisista henkilöautoista tila-autoihin, maastoautoihin ja kuorma-autoihin. Se ei lopu tähän. Hinnat voivat myös vaihdella kyseisen ajoneuvon mallin mukaan. Se kuulostaa oudolta, mutta Volkswagenin sävytyksen hinta eroaa Hyundain sävytyksen kustannuksista.
Värin laatu
Ajoneuvojen värjäys on kuin mikä tahansa muu liiketoiminta. Mitä korkeampi laatu, sitä enemmän maksaa. Jos esimerkiksi haluamasi sävy sallii vain vähän valoa, saatat joutua luopumaan enemmän kuin olet ehkä suunnitellut. Kaikki tiivistyy siihen, mitä alan asiantuntijat kutsuvat Visible Light Transmittanceksi tai VLT:ksi.
Takuu

Myös sävyillä on takuu, joten sinun ei tarvitse huolehtia niin paljon, jos haluamasi sävyn mukana tulee hintalappu, josta voi jäädä taskuja. On myös sävyjä, joilla on elinikäinen takuu, joten varmista, että ostat sävyt hyvin. Huomaa, että sävyt, joilla on elinikäinen takuu, ovat paljon kalliimpia kuin ne, joissa ei ole. Huomaa myös, että tee-se-itse-sarjojen käyttäminen on paljon kätevämpää ja halvempaa, jos osaat edetä sävyn asennusprosessissa.